Kad se male ruke slože…
U tjednu prije početka škole, 2. – 6. rujna, učitelji i roditelji 2. b razreda sudjelovali su u radnim akcijama te zajedničkim snagama uredili učionicu kako bi djeci osigurali što bolje uvjete za učenje, roditeljima za roditeljske sastanke te učiteljima za rad.
Roditelji i škola su osigurali materijale za bojanje i druge alate te marljivo i veselo s učiteljima šmirglali, bojali, gletali i šarafili. Sve je pratila dobra glazba te druženje uz gablec nakon radova. Roditelji bi nakon posla pohitali u školu, navukli rukavice i s voljom sređivali učionicu. Donirali su i magnetnu ploču, stol, biljke, a u planu je i nabava pametne ploče. Radne akcije je organizirao učitelj Tomislav Magdić, a akcijama se pridružila i učiteljica Sara Dejanović.
Ovim putem se zahvaljujemo roditeljima na radu, trudu, doprinosu, kako radom tako i financijama. Zahvaljujemo se na podršci i spremačicama, domaru te ravnateljici. Nema boljeg početka školske godine od toga da počne suradnjom i druženjem. Zajednički rad i druženje su nas podsjetili na važnost pomaganja, zajedništva i okupljanja. Malo fotografija i video s radne akcije pogledajte OVDJE.
Skip to content